FRA HYDRO BRANNSIKRING TIL JOCKEL NORGE AS!

Hydro Brannsikring ble opprettet som en aktivitet i Norsk Hydro ASA med Rjukan som base. Senere overtok Assistco aktiviteten, men med de siste endringer her og med nye agenturer innen sportsrelaterte aktiviteter (se: www.assistco.no),så Assistco at brannrelaterte aktiviteter ikke lenger passet inn i dette sortimentet.

Jockel Norge AS har grunnet dette overtatt avdelingen som omfatter tidligere Hydro Brannsikring og agenturene med slokkere, fyllemaskiner, skilt m.m. Jockel Norge vil ha et nært samarbeide med Assistco og kontor, lager, forsendelse, adresse, telefon, faks etc. vil være det samme som tidligere. Endringen fikk virkning fra 30. april 2009. 1 september 2015 overtok Geir Småbrekke Jockel Norge AS med agenturene på slokkere, fyllemaskiner, slokkeanlegg, skilter etc. Geir har kontor i Skien. Lageret er i Vestby. 1 Juli 2019 tok Jockel Norge AS over Escape system AS, vår kontakt person er Geir . Escape system as driver med tegning av rømningsplaner og digitalisering av tegninger.

Jockel Norge AS - Safeguard

2011

Jockel Norge starter med nytt agentur for stasjonære slokkeanlegg og blir eneimportør av SAFEGUARD slokkeanlegg for frityrgryter og storkjøkken. Et meget fleksibelt og effektivt slokkeanlegg for skum som er effektivt på frityrolje.

2009

Grunnet stor endringer i Norsk Hydro AS, med at gjødsel- og oljedivisjonene blir skilt ut de siste årene, blir også Assistco solgt ut av Norsk Hydro og overtas av de ansatte. Som en følge av dette blir Hydro Brannsikring overatt av Jockel Norge AS, som vil ivareta agenturene og brannforebyggende tiltak fremover. Jockel Norge vil konsentrere seg om brannvern i hovedsak.

2007 - 2008

Hydro Brannsikring utvider antallet forhandlere i Norge.

2006

Industrivarehuset skifte navn til Assistco, men er fortsatt en avdeling innen Norsk Hydro hvorav Hydro Brannsikring er en av de mange aktiviteter innen Assistco.

2004

I 2004 blir Werner overatt av andre og Hydro Brannsikring inngår avtale mer Feuerschutz Jockel i Remscheid i Tyskland om agenturet for Norge. Feuerschutz Jockel er et familieeid selskap og utmerker seg med en fortreffelig kvalitet etter god tysk kvalitetsnorm. De benytter også kun av tyskproduserte deler til sine produkter. Jockel har en egen utviklingsavdeling og har spesielt god kontakt med sine kunder med produkter tilpasset det enkelte marked.

2003

Hydro Brannsikring vil fokusere mer på arbeidet som importør og flytter tilbake til Rjukan. Tore Sørlie etablerer Sørlie Brann AS og overtar all aktivitet i Osloområdet og som forhandler for Hydro Brannsikring. Sørlie Brann AS og Hydro Brannsikring fortsetter sitt tette samarbeide.

2000

Hydro Brannsikring inngår avtale med Frit Emde Maschinen- und Vakuumanlagenbau GmbH i Zierenberg i Tyskland om eneretten for dette agenturet i Norge. Fritz Emdes maskiner er kjent for sin kvalitet og brukervennlighet. Fritz Emdes produkter er meget driftsvennlige og effektive tømme og fyllemaskiner for både pulver- og CO2 slokkere.

1999

Hydro Brannsikring flytter til Bryn i Oslo for å videreutvikle konseptet og knytter til seg Tore Sørlie, en nestor med 35 års erfaring i håndslokkerbransjen. På Bryn var det verksted, lager og kursvirksomhet. Hydro Brannsikring leverte øvelsesmateriell til blant annet Oslo Brann og Redningsetat m. fl. Hydro Brannsikring startet da for alvor med å knytte til seg forhandlere i Norge. Hovedlageret var fortsatt i Rjukan. Norsk Standard 3910 var da ganske så ny og ble et naturlig grunnlag for driften og kravet var at alle forhandlere skulle forholde seg til denne standarden, også for at det var klare retningslinjer innen Norsk Hydro for å holde en kvalitetslinje, samtidig som man ønsket at service skulle være i fokus overfor kunden.

1997

Hydro Brannsikring startet sin virksomhet i 1997 med å inngå en avtale med Werner Permanent GmbH i Koblenz i Tyskland om import og salg av Werner håndslokkere i Norge. Hydro Brannsikring ble da opprettet som en avdeling i Industrivarehuset i Norsk Hydros aktivitet i Rjukan. Hydro Rjukan var et av Norsk Hydro ASA fabrikksteder i Norge.

Kontakt

JOCKEL NORGE gir deg SIKKERHET GJENNOM KVALITET!
Jockel Norge AS har en rekke forskjellige produkter innen forebyggende brannvern og er spesialist innen dette område.Vi har kontor på Klosterøya i Skien og lageret vårt er i Vestby.

Kontaktinformasjon

Tusen takk! Din beskjed er sendt
Oops! Something went wrong while submitting the form.