OM SAFEGUARD:

SAFEGUARD brannslokkesystem for beskyttelse mot brann i storkjøkken er et høykvalitets system. For en sikker beskyttelse av brannfarlige områder er dette slokkesystemet spesielt produsert med 30 års erfaring, pre-utviklet, designet for nettopp å dekke dette behov, et nøye forberedt prosjekt og i henhold til standarder.

SAFEGUARD er et meget effektivt og fleksibelt slokkesystem som dekker alle mulige brannfeller i et storkjøkken. Det er lagt stor vekt på at systemet spesielt tar for seg de steder hvor brann kan utvikle seg fort, så som i frityrkoker og i ventilasjonskanalen.

TILPASSET ALLE STØRRELSER AV KJØKKEN:

SAFEGUARD er utrolig fleksibelt og tilpasse alle kjøkkenløsninger og størrelser! Les mer om safeguards størrelser her!

FORSIKRINGSSELSKAPENES KRAV SKJERPES!

Les mer om forsikring her!

MONTERING og VEDLIKEHOLD:

SAFEGUARD er enkelt å montere og å vedlikeholde. Sertifiserte montører utfører montasje etter rettningslinjer i henhold til standarden. Les mer om montering og vedlikehold her!

SLOKKEVÆSKE:

SAFEGUARD benytter Guardex, en effektiv slokkevæske produsert i Tyskland. Den er nettopp tillvirket for denne type branner og slokkeanlegg

SERTIFISERING:

Les mer om SAFEGUARDS sertifisering her!

PRESENTASJONER, BILDER OG TESTVIDEO:

Presentasjon av systemet finner du her! Bilder som viser systemet med dyser og deteksjonslinje. Se også testen på video når anlegget aktiveres! Bilder og testvideo ser du her!

ENEIMPORTØR FOR NORGE:

Jockel Norge AS er eneimportør for SAFEGUARD. Kontakt oss eller en av våre forhandler for nærmere informasjon og tilbud.

TILBUD? MER INFORMASJON?

Ønsker du mer informasjon og tilbud på SAFEGUARD slokkesystem så kontakt din nærmeste forhandler her!

No items found.
Safeguard brannslokkesystem - Jockel Norge AS

Kontakt

JOCKEL NORGE gir deg SIKKERHET GJENNOM KVALITET!
Jockel Norge AS har en rekke forskjellige produkter innen forebyggende brannvern og er spesialist innen dette område.Vi har kontor på Klosterøya i Skien og lageret vårt er i Vestby.

Kontaktinformasjon

Tusen takk! Din beskjed er sendt
Oops! Something went wrong while submitting the form.